WMHost > Asiakkaille > Ohjeet > Muut > Etatuki

Etätuki

DownloadLataa etäyhteysohjelma

Toisinaan sähköpostitse tai puhelimitse neuvominen ei riitä, joten tarjoamme mahdollisuuden myös etätukeen.

Lataa ohjelma osoitteesta http://www.wmhost.com/download/helpdesk.exe.

Asenna ohjelma klikkaamalla "Seuraava", jonka jälkeen ohjelma asentuu ja avautuu automaattisesti. Työpöydälle pitäisi ilmestyä Remoteus2010 pikakuvake.

Kun ohjelma on avattu, klikkaa "Avaa yhteys" painiketta.
Remoteus aloituskuva

Seuraavaksi saat istuntokoodin, joka tulee ilmoittaa asiakaspalvelullemme.
Remoteus istuntokoodi